shadow

Creatieve gastvrouw Jedidja bij de DoodleTafel woensdagavond

Jedidja behoeft bijna geen introductie meer bij Goy’s Genieten want zij is zelf zo heerlijk origineel actief met de FB doodlepagina. Maar een lieve creatieve vriendin die het DoodleTafel project met veel enthousiasme met mij begonnen is. We hebben samen heel wat gezellige avondjes aan deze tafel gebrainstormd en inmiddels staat er echt een heel leuk concept.

De Doodle staat bij ons voor onbewuste creativiteit. Heel gezond want met wat creativiteit maken je hersens weer nieuwe verbindingen aan en werkt ook nog eens stressverlagend. Dus de DoodleTafel staat voor ontspannen gezelligheid waar je (on)bewust creatief bezig kunt zijn met een hapje en een drankje. Standaard alles aanwezig om te kunnen handletteren en/of je bulletjournal bij te werken, maar regelmatig organiseren we ook andere creatieve activiteiten.

Jedid haar passie ligt bij het maken en ontwerpen van originele kleding, dus hier gaan jullie zeker ook meer van horen! Kom woensdag met haar kennismaken en de ontspannen gezellige DoodleTafel zelf ervaren!

Delen = samen genieten!