shadow

Creatief ontspannen is gewoon leuk!

Samen inspiratie opdoen = nog leuker!
Maandagavond 5 november stond de creatieve inspiratieavond met The Readshop op de agenda. Op onze sfeervolle zolder lagen nu eens geen yogamatjes maar er stonden 2 tafels met een flinke lading papier, stiften en potloden. De materialen werden weer beschikbaar gesteld door the Readshop Castellum.

Creatieve materialen

Handletteren, Bullet Journal of Art Journal, de aanwezige dames konden zelf bepalen waar ze op dat moment zin in hadden en konden hun creativiteit de vrije loop laten. Thea (van Hieperdepiep) en Jedidja (van de Doodletafel) waren aanwezig om iedereen te ondersteunen waar nodig.

Doodletafel

Net als de vorige keer was ook dit keer iedereen zeer enthousiast. Het blijft gewoon superleuk om samen creatief te ontspannen en elkaar te inspireren! Heb je deze avond gemist, dan kun je ook altijd naar een van onze gezellige Doodle avonden komen bij Jedidja aan de Doodletafel. We hebben geregeld speciale avonden, zoals bijvoorbeeld een Sinterklaas– en Kerstdoodle. Je kunt de Doodletafel in overleg ook met een groep reserveren. Neem gewoon even contact met ons op, dan kunnen we samen een leuke activiteit organiseren.

Dat het Art Journal nog onbekend is, bleek wel tijdens deze avond omdat de deelnemers toch massaal gingen voor handletteren. Maar, wij vinden het Art Journal zeker bij Goy’s Genieten passen. Je kunt zonder tijdsdruk je creativiteit kwijt op papier en daarmee ontwikkel je weer een stukje van jezelf. Of je laat juist dingen even uit je hoofd los en zet je ze op een ontspannen manier op papier. We komen hier zeker nog een keer met een workshop op terug en vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die een Art Journal te bieden heeft.

Delen = samen genieten!