shadow

Bart´s Body Balance

Stress van het werk…of…gewoon tijd om wat kilo’s te verliezen??…. dan is Body & Balance iets voor jou!

Body & Balance, zoals deze bij Goysgenieten wordt gegeven,  is een workout waarbij alle spiergroepen van top tot teen zullen worden aangesproken. De focus ligt op het ontwikkelen van kracht, flexibiliteit, balans en concentratie.

Doel van deze Body & Balance les is om je lichaam weer in shape te krijgen en of te houden, waarbij de flexibiliteit en balans niet uit het oog worden verloren.

De Body & Balance workout kan op elk niveau worden gevolgd en na elke been/rug/buik of borst training volgt altijd een stretch moment. Dit in combinatie met juiste ademhaling (tijdens kracht momenten of juist tijdens de ontspannings momenten) zorgen voor het voorkomen van verzuring van de spieren waardoor de spierpijn de volgende dag minder zal zijn.

De voordelen van Bart’s Body & Balance workout zijn oa;

  • Meer kracht
  • Opbouwen en behouden van de conditie
  • Minder kans op blessures
  • Betere ademhaling
  • Op gewicht komen en blijven, maar buiten deze voordelen is het ook good fun en ik je  zie graag bij de eerste proefles!
boxing yoga

Kosten & tijdstip Bart’s Body & Balance

Deze les is er iedere dinsdag om 19.30 uur, op woensdagmorgen om 9.00 uur en bij voldoende deelnemers ook op vrijdagmorgen om 8.45 uur. Zo is deze les perfect in te passen in het vitaliteitsprogramma van VitaliVon! Gecombineerd met dit vitaliteitsprogramma krijg je ook korting voor deze les. Buiten het feit dat je bij Goy’s Genieten sowieso gebruik kunt maken van de extra’s die langs komen zoals bv al op de woensdag gezond en verantwoord lekkers bij je thee en regelmatig leuke dingen om uit te testen.

Tijdens de schoolvakanties zal er minder of geen les worden gegeven, dit zal in de lessen worden aangegeven.

1x proeflesGratis
Losse les12,50
  
  
Rittenkaarten 
10 ritten kaart100,-
Delen = samen genieten!