shadow

Ademtechnieken

Ademen is een zeer krachtige tool om te ontspannen, meer energie te krijgen en weer opnieuw in contact te komen met je lichaam. Voel jij je soms gestresst en gejaagd? Heb je het gevoel dat een avond rust niet genoeg is om helemaal te ontspannen. Ben je moe en wil je meer energie? Heb je het gevoel dat je teveel in je hoofd zit en weinig contact hebt met je lichaam?

In februari hebben we de eerste groepsademsessie gehouden. Vanwege de grote belangstelling en de positieve ervaringen van de eerste deelnemers, hebben we besloten om nog een workshop te organiseren.

Op zondagmiddag 8 april van 14.00 uur tot 17.00 uur geeft Wies van Breathcompany een Ademsessie bij Goy’s Genieten. Wies laat je met verschillende ademhalingstechnieken in contact komen die je meer leren ontspannen of  meer energie geven. Ook laat zij je technieken ervaren waarbij je beter je angst en onzekerheid onder controle krijgt. Uiteindelijk krijg je meer contact met je lichaam en kom je weer meer in balans waardoor je je een stuk vitaler gaat voelen.

Je hebt je adem altijd bij je en kan deze a la minute inzetten!

Wees welkom! Om je aan te melden kun je onderstaand fourmulier invullen.

Aanmelden Ademsessie Breathcompany

 

Fieldset

     

    Anti spam controle

    Wil je meer weten? www.breathcompany.nl of info@breathcompany.nl

    Delen = samen genieten!