kook & bakinspiratie

In onze sfeervolle keuken organiseren we regelmatig kook & bakworkshops of cursussen.

De bedoeling bij een workshop  (wij noemen het liever een inspiratie avond)  is dat je een ontspannen en gezellige avond met elkaar gaat beleven. Dus niets hoeft alles mag. Je kunt  met een hapje en drankje gezellig bijkletsen of juist actief meedoen en van de gelegenheid gebruik maken om al je keukenvragen nog kwijt te kunnen. Genieten is bij Goy’s Genieten sowieso het belangrijkste doel!

Maar een bijna net zo belangrijk doel is jezelf blijven ontwikkelen, prikkelen en laten inspireren. Vandaar dat we binnenkort ook weer een cursus  van vier avonden aanbieden. Niet alleen maar gezellig, maar na deze vier avonden hopen wij ook echt dat je weer nieuwe dingen hebt geleerd.  Uiteraard hebben we in eerste instantie Jeannette die je iedere avond weer prikkelt en inspireert, maar we kunnen natuurlijk ook heel veel leren en ideeën opdoen van elkaar!

En dan gaan we naar nog een variant! Heb je al zoveel ervaring dat je geen professionele begeleiding meer nodig hebt? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om met een groepje een kookclub te starten of er bij een al bestaande aan te sluiten.  Het is de perfecte locatie om lekker met elkaar te koken en te dineren!

Mail ons bij interesse of wanneer je meer informatie wenst!

Aanmelden workshop Jeannette

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!

Volg Goy’s Genieten op…