shadow

Yin Yang Yoga met Wendy


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 30 december 2020


Easy flow met yin & yang
Easy Flow Yoga is een zachte maar krachtige yogavorm waarbij de houdingen elkaar in een flow opvolgen. De oefeningen worden gekoppeld aan de ademhaling. 
Easy Flow Yoga zorgt voor soepele spieren en een krachtig en lenig lichaam. De aandacht voor de ademhaling brengt ontspanning en geeft energie.

Er is altijd aandacht  voor Yin en Yang. Balans!
Het yin-gedeelte werk je aan het diepe rekken en strekken van het bindweefsel en de energiebanen in je lichaam om zo de diepere spanningen en blokkades op te heffen.
Het yang-gedeelte van de les is een stukje actieve yoga  waarbij we door middel van het herhalen van bewegingen in combinatie met ademhaling meer op kracht en spieropbouw werken.

Per 1 januari 2020 heb je de volgende mogelijkheden voor een strippenkaart:
– Je neemt een 10 strippenkaart. Daar betaal je 75,00 euro voor en is 12 weken geldig – Op de strippenkaart mogen meerdere personen. Wil je een XL les bijwonen kost deze twee strippen.
-Je neemt een 5- strippenkaart daar betaal je 40,00 euro voor en is 7 weken geldig. Op de strippenkaart mogen meerdere personen. Wil je een XL les bijwonen kost deze twee strippen.
– Een proefles of losse yogales is 10,00 ( in groepsverband) Wanneer je hierna een strippenkaart voor yoga neemt is de proefles gratis.

Yin yang ( 60 minuten) woensdag 19.15 – 20.15
• Proefles of losse les 10,00 bij lid worden betaal je deze niet
• 5 strippenkaart 40,00
• 10 strippenkaart 75,00

Meld je eenvoudig aan:

Aanmelden Yoga met Wendy

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!
Posted in:
Articles by:
Published: