shadow

Ontspanproeverij Reiki en Access bars


Evenementgegevens

  • Datum:

Zou het in deze onrustige, verwarrende Coronatijd niet heerlijk zijn om je denken even stop te zetten, je gedachten, emoties en negatieve gevoelens los te laten en een ontspannen gevoel en rust te ervaren in je hoofd en je lichaam?
Vandaag geven Yvon en Natasja proefbehandelingen van een half uur om jou met Reiki of Access Bars kennis te laten maken en te ervaren wat het voor jou kan doen.
Ben je nieuwsgierig en wil je het een keer ervaren? De proefbehandeling kost tijdens deze dag 20 euro (half uur). Je kunt ook een ontspanarrangement boeken samen met een vriendin en , eerst een behandeling en daarna gezellig samen af te sluiten met verse taart en onbeperkt koffie & thee voor 27.50 pp.
Je kunt je inschrijven van:
10.15-10.45 uur
11-11.30 uur
11.45-12.15 uur
13-13.30 uur
13.45-14.15 uur
14.30-15.00 uur
15.15-15.45 uur
Wat houdt access bars in?
Yvon raakt heel licht, 32 punten en banen aan op je hoofd. Deze aanraking zorgt ervoor dat de energie in die banen weer gaan stromen. De 32 punten zijn verbonden met bijvoorbeeld levensgebieden als ziekte, verdriet, vreugde, creativiteit, communicatie. Bij al deze levensgebieden heb jij in je leven overtuigingen gevormd en heb je patronen gevormd die nu vastzitten in je hoofd en lichaam. Door behandelingen kun je deze overtuigingen loslaten. Je hoeft niets te doen, alleen maar ontspannen.
Wat houdt reiki in?
Reiki kan helpen om de lichamelijke en mentale gezondheid te verbeteren en te stimuleren, blokkades opheffen en gebeurtenissen uit het verleden laten verwerken. Je zit lekkerder in je vel. Tijdens deze behandeling legt Natasja haar mijn handen op diverse plaatsen op het lichaam. Je hoeft niets te doen, alleen maar ontspannen.
Tijdens de behandeling lig je ontspannen en gekleed op de behandeltafel.

Aanmelden Ontspanproeverij

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!
Posted in:
Articles by:
Published: