shadow

Kennismaken met Reiki


Evenementgegevens

  • Datum:

Zen-Ki ReikiIntroductie Reiki
Op zondag 14 april komt Natasja van Zen-Ki bij Goy´s Genieten korte Reiki sessies geven. De sessies duren een half uur en zijn om je te laten kennismaken met de kracht van Reiki. Reiki is een fijne en ontspannen therapie uit Japan die jou weer rust & balans geeft.

Voor wie?
Ervaar je spanning, stress, pieker je veel of heb je diverse lichamelijke klachten?  Dan kan Reiki voor jou een fijne ervaring zijn, die helpt om de mentale en lichamelijke klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

De behandeling
Tijdens de behandeling worden verschillende posities van het lichaam met behulp van de handen behandeld. Dit zorgt ervoor dat de energiebanen in je lichaam weer gaan stromen. Het ontspant en hierdoor heffen de aanwezige blokkades zich op. Het geeft je weer een fijne en gezonde energie zowel fysiek als mentaal.

Informatie
Heb jij interesse, meldt je dan aan door een mail te sturen naar info@zen-ki.nl . Geef in de mail een voorkeurstijd aan dan kunnen we hiermee rekening houden met het inplannen van de sessies. De kosten voor een sessie zijn €29,-.

Je bent van harte welkom!
Meer informatie over Reiki vindt je op www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/reikisessies

 

Delen = samen genieten!