shadow

Happy Healthy Woensdag


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 17 juli 2019


Tijd voor jezelf!
Zie je het voor je? Je hebt de kinderen naar school gebracht, de hond uitgelaten of gedaan wat je thuis ook moest doen. Nú is het moment om tijd voor jezelf te nemen. Jouw woensdagochtend beginnen met een actieve wandeling door de rustgevende omgeving van ´t Goy of een ontspannende stoelmassage. En wat te denken van een actieve sportles of een fijne yogales. Daarna een kopje thee drinken en even bijkletsen aan de Doodletafel. Hier liggen laagdrempelige materialen klaar, zodat je bijvoorbeeld kunt handletteren, je bullet journal kunt bijwerken of een cadeautje kunt inpakken.  In de loop van de tijd kun je tijdens een ´echte´workshop je eigen geurkaars, lipbalm of bijvoorbeeld deodorant maken, er kan een creatieve Doodleactiviteit zijn én je kunt genieten van wat onze gezonde keuken je te bieden heeft. Je kunt zelfs wat lekkers voor de lunch of diner kopen en meenemen. Dat scheelt je weer tijd voor vanmiddag als de kinderen thuiskomen uit school!

Kortom, een hele ochtend voor jou. Om aandacht te geven aan wat jij nodig hebt. Dit is hoe wij bij Goy´s Genieten de Happy Healthy Woensdag zien. Maar het houdt niet op bij de woensdagochtend! ´s Avonds zijn er nog twee yogalessen die heel goed in het concept passen. Een easy flow yogales en een restorative yogales. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om op woensdagavond creatief te zijn aan de DoodleTafel. Er zullen geregeld diverse workshops plaatsvinden. Je kunt ook zelf met een eigen groep een workshop aanvragen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@goysgenieten.nl. We denken graag met je mee!

Hieronder vind je ons programma voor de Happy Healthy Woensdag. Ben je geïnteresseerd in één van de activiteiten, neem dan een kijkje op de desbetreffende pagina. Hier vind je dan ook een inschrijfformulier.

Programma (onder voorbehoud)
08:45 – 09:30 uur Bart´s Body & Balance
09:00 – 12:00 uur DoodleTafel
09:15 – 10:15 uur SlowSports
09:45 – 10:45 uur Yin Yogales
11:00 – 12:00 uur Stoelmassage (op afspraak)
11:00 – 12:00 uur Acces Bars® behandeling (op afspraak)
19:15 – 20:15 uur Easy flow yoga
20:30 – 21:30 uur Restorative yoga 

Toekomst
Onze ideeën voor Happy Healthy Woensdag zijn nog niet uitgeput. Op ons lijstje staan nog activiteiten als Mindfulness, coaching op heb gebied van bijv. stresshantering en vitaliteit of uitgebreide workshops aan de DoodleTafel. En zijn er activiteiten die jij graag zou zien bij Goy´s Genieten, waar jij behoefte aan hebt, laat het ons dan vooral weten. Samen kunnen we nog meer voldoening en ontspanning halen uit Happy Healthy Woensdag.

Delen = samen genieten!