shadow

Happy & Healthy Woensdag


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 02 september 2020


Tijd voor jezelf!
Zie je het voor je? Je hebt de kinderen naar school gebracht, de hond uitgelaten of gedaan wat je thuis ook moest doen. Nú is het moment om tijd voor jezelf te nemen. Jouw woensdagochtend beginnen met een actieve wandeling door de rustgevende omgeving van ´t Goy of een ontspannende stoelmassage. En wat te denken van een actieve sportles of een fijne rust en balans les. Daarna een kopje thee drinken en even bijkletsen aan de Doodletafel. Hier heb je altijd handlettermaterialen tot je beschikking, zodat je kunt handletteren, je bullet journal kunt bijwerken of een cadeautje kunt personaliseren.  In de loop van de tijd kun je tijdens een ´echte´workshop je eigen geurkaars, lipbalm of bijvoorbeeld deodorant maken, er kan een creatieve Doodleactiviteit zijn én je kunt genieten van wat onze gezonde keuken je te bieden heeft. Je kunt zelfs wat lekkers voor de lunch of diner kopen en meenemen. Dat scheelt je weer tijd voor vanmiddag als de kinderen thuiskomen uit school!

Kortom, een hele ochtend voor jou. Om aandacht te geven aan wat jij nodig hebt. Dit is hoe wij bij Goy´s Genieten de Happy Healthy Woensdag zien. Maar het houdt niet op bij de woensdagochtend! ´s Avonds is er nog een easy flow yogales van Wendy die heel goed in het concept past.  En uiteraard hebben we op de mogelijkheid om op donderdagavond creatief te zijn aan de DoodleTafel in ons DoodleCafe. En er zullen geregeld diverse workshops plaatsvinden. Je kunt ook zelf met een eigen groep een workshop aanvragen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@goysgenieten.nl. We denken graag met je mee!

Hieronder vind je ons programma voor de Happy Healthy Woensdag. Ben je geïnteresseerd in één van de activiteiten, neem dan een kijkje op de desbetreffende pagina. Hier vind je dan ook een inschrijfformulier.

Programma en tijden (onder voorbehoud)
09:00 – 09:45 uur Bart´s Body & Balance
Geregeld diverse activiteiten aan de DoodleTafel
Loop gezellig binnen in de Inspiratiekeuken

10.00 tot 11.00 uur een Rust en Balans les van Natasja
Stoelmassage (op afspraak)
Acces Bars® behandeling (op afspraak)
Vitaliteitscoaching (op afspraak)
19:15 – 20:15 uur Easy flow yoga

Nabije toekomst
Er is een hele leuke samenwerking met Bianca van Pure&Easy om gezonde maaltijden mee te kunnen nemen en met Annelies die alles weet over essentiele olien . Dit wordt zo snel mogelijk in ons programma opgenomen want past allebei geheel in een vitaal en puur leven dat we niet moeilijker moeten maken dan dat het is!

 

Delen = samen genieten!
Posted in:
Articles by:
Published: