Acces Bars

Heb jij dat ook? Het gevoel dat je blijft hangen in oude patronen, dat je even niet verder komt? Of ben je moe en heb je weinig energie?

Wil je nu eindelijk stappen zetten op weg naar een nieuwe toekomst? Dan is Access Bars® dé manier om daarmee te beginnen! Access Bars® is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en oude ingeslopen patronen los te laten. Je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ruimte en rust. Zo kun je eindelijk het leven gaan leiden waar je naar verlangt, van droomt.

Happy Healthy woensdag

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je ontspannen en gekleed op de behandeltafel en raakt de behandelaar heel licht 32 punten en banen aan op je hoofd. Deze aanraking zorgt ervoor dat de energie in die banen weer gaan stromen. De 32 punten zijn verbonden met levensgebieden als geld, relaties, ziekte, verdriet, vreugde, creativiteit, communicatie. Bij al deze levensgebieden heb jij in je leven overtuigingen gevormd en heb je patronen gevormd die nu vastzitten in je hoofd en lichaam. Door Access Bars® behandelingen kan jouw lichaam deze overtuigingen loslaten.

Een heerlijke rustgevende behandeling om jezelf weer te ontspannen en terug in je kracht te komen.

Neem voor een behandeling contact op met Yvon op 06 21 57 39 32 of stuur een mailtje naar info@vitalivon.nl.Delen = samen genieten!
Home » Acces Bars

Volg Goy’s Genieten op…