Beste lezer,

Je hebt al even geen nieuwsbrief ontvangen en daar gaat absoluut binnenkort verandering in komen. Komende maanden nog veel leuke activiteiten op de planning en de koers voor 2020 is inmiddels ook heel wat duidelijker, maar daarover later dus meer!

Dit moment wilde ik even gebruiken om jullie te attenderen op onze Happy & Healthy woensdag! Ontstaan uit het gedachtengoed van Goy's Genieten " jou een vitaal leven zo gemakkelijk en gezellig mogelijk maken".

Wat er dan volgens ons echt in moet zitten is natuurlijk dagelijkse beweging, goede voeding, maar vooral voldoende ontspanning en sociaal genieten in een positief inspirerende omgeving.

Met de komst van Natasja (reiki en mindfulness) en het lijntje met Bianca van pureandeasy.nl voor gezonde maaltijden hebben we nu een heel mooi pakket staan. Hier gaan we natuurlijk verder mee spelen want er kan nog meer bij en sowieso ook ruimte voor "gastoptredens";-)

Maar komende woensdag kun je onderstaande hier gratis komen uitproberen, na de herfstvakantie gaan de lessen weer officieel van start.

Op onze inspiratie zolder start om 9.00 uur totale body work-out van Bart gevolgd om 10.00 uur door Natasja met het oh zo belangrijke rust & balans moment. Aan de doodletafel kun je gezellig aanschuiven en al je vragen aan Yvon (van www.vitalivon.nl) kwijt over hormonen, stress, ongewenste kilo's, ongekende vetrolletjes, stemmingswisselingen, huidproblemen en waar je nog meer tegen aan hikt. Wellicht is haar vitaliteitsprogramma wat voor jou;-) En anders moet je zeker eens informeren naar wat een accessbars nu precies is!

En natuurlijk staat er thee en verantwoord inspirerend lekkers voor je klaar!

Kortom een heel gezellig en nuttig uurtje om aan te komen waaien. Al dan niet wandelend of fietsend vanuit Houten want omgeving is prachtig nu!

Voor nu een fijn weekend en hoop tot snel hier ziens,

- Simone -

---
---
---

Ideeën of vragen?

Neem gerust contact met mij op als je ideeën of vragen hebt. Laat het ook weten als je vriend wilt worden van Goy's Genieten.

---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangegeven hebt dat je geïnteresseerd bent in Goy's Genieten. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je dan heel eenvoudig hieronder afmelden.