Beste lezer,

Morgen de officiële start van onze Happy & Healthy woensdag, wij hebben er ontzettend veel zin in. We beseffen natuurlijk wel dat het concept dat wij voor ogen hebben bij jullie nog moet gaan leven.

De meeste activiteiten spreken voor zich, maar bv de inloopkeuken als losse activiteit, wat bedoelen wij daar nu mee ??? Om je mee te nemen in ons proces nodigen wij je graag uit om op onze Happy & Healthy woendag geheel vrijblijvend een kop thee te komen drinken. We leggen het concept dan persoonlijk voor je uit.  Kun je rustig bekijken of het wat voor je is. Natuurlijk kun je je dan ook direct aanmelden voor een van de activiteiten tegen nieuwsbrieftarief, maar is geheel aan jou. Je hoeft je nergens toe verplicht te voelen, gewoon ontspannen en sociaal genieten.

Leuke bijkomstigheid, morgen (8 mei) zit ook Mirthe er met haar essentiële oliën, uit ervaring weten wij dat zij daar enorm inspirerend over kan vertellen ;-)

Zien we je morgen?

- Simone -

---
---
---

Ideeën of vragen?

Neem gerust contact met mij op als je ideeën of vragen hebt. Laat het ook weten als je vriend wilt worden van Goy's Genieten.

---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangegeven hebt dat je geïnteresseerd bent in Goy's Genieten. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je dan heel eenvoudig hieronder afmelden.