Beste lezer,

Nou jullie hebben al even niets van ons gehoord en dat komt omdat we eigenlijk gewoon iets te druk zijn! En ookal vinden er nog meer dan genoeg activiteiten plaats, de drukte zit voornamelijk achter de schermen. Veel goede voornemens voor dit jaar die best wat tijd kosten, maar die straks ook hele mooie dingen op gaan leveren. We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.

Een van de nieuwe dingen zien jullie volgende week al en kunnen wij wellicht jullie goede voornemens mee ondersteunen;-)

Wij gaan nu echt van start met de Happy & Healthy woensdag. Het idee ligt al een tijdje op de plank, maar nu viel alles goed samen om met een leuke basis te kunnen starten. De bedoeling is dat je hier bij Goy's Genieten sowieso al facetten voor een vitaal leven kunt vinden. Maar nu ook allemaal op een ochtend samen. Dus of je nu in beweging wilt komen, juist wilt ontspannen of weer even helder wilt hebben wat je nu wel of niet kunt eten....je kunt al je vragen kwijt en wij hopen steeds meer in jouw behoeften te kunnen voorzien.  Om mijzelf even als voorbeeld te nemen, ik heb een nulmeting laten doen dmv test en bloedonderzoek, is een erg zinvol leefstijladvies uitgekomen, maar zie dat maar eens 1,2,3 te implementeren met boven genoemde drukte gecombineerd met gezin en baan. Het is dus heel fijn een vriendelijke stok achter de deur te hebben en ook iemand die goed met je mee denkt wat wel en niet haalbaar is, zinnige alternatieven, handige tips en zo mogelijk ook werkelijke voorraad om de week mee door te komen. Zie hier mijn eigen droom over de Happy&Healthy woensdag. Het is een groeiproject, dus het zal er niet op dag een al zo aan toe gaan. Maar de start met een heerlijke yin-yogales, een fijne behapbare sportles, een sportieve buitenles, ontspannen massages, gezellige creativiteit en vooral twee ervaren coaches waar je al je vragen aan kwijt kunt is toch wel een super fijn begin of niet?!?

Wil je dit met ons mee testen en ontwikkelen, meld je dan nog voor komende woensdag aan bij info@goysgenieten.nl. En anders hopen we je vanaf 8 mei hier een keer te ontmoeten want vanaf dan iedere woensdagochtend!

Tot woensdag of bij een van onze andere activiteiten want er is weer genoeg te doen de komende tijd! 

Simone

---

Activiteiten

NIEUW: Happy Healthy Woensdag

NIEUW: Happy Healthy Woensdag

Een relaxed breekpunt in je week!Zie je het voor je? Je hebt de kinderen naar school gebracht, de hond uitgelaten of gedaan wat je thuis ook moest doen. Nú is het moment om tijd voor jezelf te nemen. Jouw woensdagochtend beginnen met een actieve wandeling door de rustgevende omgeving van ´t Goy of een ontspannende stoelmassage. En wat te denken …

Lees meer...

Paasdoodle deco

PaasDoodle

Het is bijna Pasen. De bolletjes bloeien en bloesems sieren de takken van de bomen. Wil jij de lente in huis halen? Kom dan naar de gezellige PaasDoodle op woensdag 10 april. Samen met Yvon ga je aan de slag met DoodleClay. Hiermee maak je leuke ornamenten voor in Paastakken. En als de klei in de oven wordt afgebakken, geniet …

Lees meer...

Zen-Ki Reiki

Kennismaken met Reiki

Reiki bij Goy´s GenietenOp zondag 14 april geeft Natasja van Zen-Ki op onze locatie korte sessies om jou zo laagdrempelig kennis te laten maken met Reiki. In een sessie van een half uur krijg je de mogelijkheid om te ervaren wat Reiki voor jou kan doen. Wat is Reiki?Reiki is een fijne en ontspannen behandeling, die jou kan helpen voor …

Lees meer...

restorative yoga goy's genieten

Restorative yoga

Een hele fijne ontspannende les voor de broodnodige herstelmomenten. Een cadeautje in een altijd maar volle en drukke agenda.

Lees meer...

Nieuwsberichten

Ideeën of vragen?

Neem gerust contact met mij op als je ideeën of vragen hebt. Laat het ook weten als je vriend wilt worden van Goy's Genieten.

---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangegeven hebt dat je geïnteresseerd bent in Goy's Genieten. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je dan heel eenvoudig hieronder afmelden.