shadow

Zomeraanbieding en programma Goy’s Genieten

Dat wij bij Goy´s Genieten overtuigd zijn van de voordelen van yoga, is geen verrassing meer. We bieden wekelijks gevarieerde lessen; van pittig tot heerlijk relaxed, er is voor ieder wat wils.

Zomeraanbieding
Zit jij al een tijdje te denken dat yoga misschien wel iets voor jou is, maar weet je niet goed welke les bij je past? Dan hebben wij nu iets moois voor je. Deze zomer kun je bij ons 4 lessen yoga uitproberen voor slechts 25 euro! Bepaal zelf wanneer en welke les. Op ons programma kun je zien welke yogalessen wanneer gegeven worden. De actie is geldig voor alle reguliere yoga- en pilateslessen, behalve de lessen met een sterretje en de restorative yogales. De restorative yogales begint namelijk pas in september, maar is zeker de moeite waard om tegen die tijd een keer te proberen.

Dus als je wilt, kun je eens beginnen met een rustige Easy flow les van Mascha of heerlijk zen worden met Wendy. En dan, als je bedenkt dat het wel wat zwaarder mag, een Boxing yogales van Michel volgen of de Power yogales van Mascha. En wil je heel relaxed het weekend in, dan is de Yin yogales van Mascha een echte aanrader. Ben je herstellende van een blessure of werk je graag op een hele zachte manier aan je lichaam, dan is Easy pilates de ideale les voor jou. Je ziet, alles is mogelijk. Ook 4 dezelfde lessen volgen, als je gelijk de les gevonden hebt die bij je past.

Samen is (nog) leuker
Hoewel je yoga natuurlijk voor jezelf beoefent, is het wel heel gezellig om samen met een vriend of vriendin te gaan. Of met je partner. Na de lessen is er ook altijd de mogelijkheid om nog even gezellig na te praten of vragen te stellen, onder het genot van een kop thee. En als het weer een beetje meewerkt, worden de yogalessen buiten gegeven, op onze sfeervolle plek onder de bomen.

Wat een heerlijk vooruitzicht deze zomer. Wie weet ben je na die 4 keer zo enthousiast geworden dat je yoga invoegt in jouw lifestyle. Dan kun je natuurlijk gewoon wekelijks terugkomen voor de yogales van jouw keuze. We zullen na de zomer ook af en toe bijzondere yogaworkshops organiseren. Misschien zit daar ook nog wel iets bij wat jou aanspreekt.

Wil je gebruik maken van onze zomeraanbieding, meld je dan aan via het formulier onder de pagina.

Kijk op de kalender voor de mogelijke verdere data en onze andere activiteiten!

yoga programma ´t goy houten

Aanmelden Yoga Zomeraanbieding

 

Anti spam controle

Delen = samen genieten!